VEELGESTELDE VRAGEN

V:

Is het aardewerk van De Blauwe Tulp echt Delfts Blauw?

A:

Ja. Ons atelier bevindt zich in Delft en het aardewerk wordt met de hand op traditionele wijze beschilderd. De technieken die wij gebruiken worden in Delft al eeuwen toegepast. Ons aardewerk is ook voorzien van een Delfts Blauw merkteken en onze producten worden geleverd met een certificaat van echtheid.

V:

Kan ik ook on-line of telefonisch bestellen?

A:

U kunt contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, maken wij voor u een prachtig origineel stuk Delfts aardewerk. Op deze website vindt u enkele voorbeelden van wat wij kunnen maken. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in ons atelier in Delft om daar onze collectie te bekijken.

V:

Leveren jullie ook in het buitenland?

A:

Ja. Wij leveren wereldwijd op bestelling. Informatie over verzendkosten op aanvraag.

V:

Ik wil voor mijn bedrijf relatiegeschenken laten maken. Kan ik ons logo ook in Delfts Blauw laten maken?

A:

Een Delftsblauwe tegel of bord zijn het ultieme geschenk voor een gewaardeerde relatie of werknemer. Wij kunnen in samenspraak met u een modern of klassiek ontwerp maken waarin uw bedrijfslogo wellicht opgenomen kan worden. We beoordelen dat per situatie, niet alle logo's zijn te realiseren.

V:

Er wordt geschilderd met zwarte verf. Hoe wordt dit dan blauw?

A:

De Blauwe Tulp is een van de weinige ateliers die nog gebruik maken van de traditionele productiemethoden. Hierbij wordt zwarte kobalt-oxideverf gebruikt die door verhitting in de bakoven in combinatie met de glazuurlaag de authentieke Delftsblauwe kleur krijgt.

V:

Worden er bij jullie ook stukken bedrukt of werken jullie ook met stickers?

A:

Nee. Bij de Blauwe Tulp wordt Delfts aardewerk alleen op traditionele wijze met de hand beschilderd
Ceramic Circle
TIP Delft